КВ Киеве начинается новый майдан против власти фашистов бандеровцев.

415

На Грушевського знову починають палити шини на знак незгоди з владою.
———————
Близько півсотні людей сьогодні вийшли на вулицю Грушевського , щоб висловити свою незгоду з роботою нової української влади.

/

Зараз мітингувальники запалили пару шин. Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомив телефоном самооборонець Володимир Дмитрієв.

Тут зібралися люди з самооборони Майдану , передова Грушевського. Запалили дві покришки , вони горять в бочці. Це щоб влада згадала , що ми є. Ми скинули попередніх. Якщо ця влада не в силах працювати , ми скинемо і її точно так само. Ситуація в країні , з Кримом , показує , що вони не вміють нічого робити , окрім як ділити між собою крісла . покамест ми хочемо , щоб приїхав Турчинов , — каже Володимир.

Також повідомляється , що найближчим часом на місце повинен прибути Андрій Парубій.
За словами активіста , учасників Майдану сьогодні попросили прибрати залишки барикад нагорі Грушевського , даючи проїзд автомобілям в один з ресторанів :
Хотіли , щоб ми взагалі звідси всі забрали. Приїжджають на Бентлі , там нагорі якийсь грузинський ресторан . Хочуть туди проїхати. Ми відмовили .

Чоловік каже , що зараз на місце трохи збираються люди з Майдану. Якими будуть подальші дії , протестуючі не говорять , але йти з Грушевського поки не збираються.
докладніше
подробнее
http://www.abirvalg.net/forum/showthread.php?t=21231
Андрій Парубій,Ярош, Тягнибок, майдан, ідіоти, олігофрени, дебіли,